Wedstrijd op Links Valley en Heidegolf Ullerberg

The Links Valley en de heidegolfbaan op Landgoed Ullerberg werken sinds kort nauw samen. Op zondag 7 april 2019 kunnen golfliefhebbers kennismaken met deze twee totaal verschillende banen op hetzelfde landgoed.

The Links Valley, in 2018 geopend, is de eerste omkeerbare 9-holes golfbaan van Nederland. De 9-holes baan van Landgoed Ullerberg is de enige heidegolfbaan van Europa. Deze baan stamt uit 1923. De fairways op de oude baan zijn niet van gras, men speelt op kort geschoren heide.

Na ontvangst in Brasserie The Valley om 10 uur wordt de groep gesplitst en start het ene deel op The Links Valley en het andere deel op de heidegolfbaan. In de middag speelt de eerste groep op de heidebaan en de tweede groep op The Links Valley.

Na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd is een prijsuitreiking in de brasserie en ontvangt de winnaar een beker.

Informatie: ullerberg.nl.

De Stentor schrijft over Heidegolf Ullerberg omdat de dertig erfgenamen van de familie Waller de deuren van de baan openen voor iedereen op elke dag:

“Met ingang van dit seizoen gaat de baan van maandag tot en met vrijdag open en is het zelfs mogelijk om voor 350 euro een seizoenskaart aan te schaffen.”